jump to navigation

En nominasjon: Frøken Presenning 9. august 2010

Posted by konradlarsen in Muséhagen.
Tags: ,
trackback

Dette er min nominasjon til årets «Frøken Rose» på «Moseplassen«. Hun ser kanskje litt molefonken ut på bildet, men det er egentlig ikke så rart.

Hun er den rosen jeg har omtalt flest ganger, blant annet her:

I bunn og grunn er dette ingen frøken, men en madam, nærmere bestemt en klatrende form av ‘Mme, Caroline Testout’. Det siste året har hun vært utsatt for mange påkjenninger der hun har vært innelukket bak presenning mens bygningen til Naturhistorisk Museum er blitt pusset og malt. På bakgrunn av dette kunne hun saktens vært nominert som «Frøken Høytrykkspylt», «Frøken Sprøytemalt» eller «Frøkenen som overlevde».

Men det ble altså — Frøken Presenning.

Kommentarer»

1. anne - moseplassen - 9. august 2010

Så flott en deltager 😀
Morsomt å se de andre postene om samme rosen også. En trassig frue dette !

Hyggelig at du er med på konkurranse Konrad 🙂

2. 60 Fantastiske roser – Presentasjon av kandidater til Frøken Rose 2010 | Moseplassen - 16. august 2010

[…] Frøken Presenning fra Konrads rosevandringer Dette er min nominasjon til årets “Frøken Rose” på “Moseplassen“. Hun ser kanskje litt molefonken ut på bildet, men det er egentlig ikke så rart. I bunn og grunn er dette ingen frøken, men en madam, nærmere bestemt en klatrende form av ‘Mme, Caroline Testout’. Det siste året har hun vært utsatt for mange påkjenninger der hun har vært innelukket bak presenning mens bygningen til Naturhistorisk Museum er blitt pusset og malt. På bakgrunn av dette kunne hun saktens vært nominert som “Frøken Høytrykkspylt”, “Frøken Sprøytemalt” eller “Frøkenen som overlevde”. […]


Legg igjen en kommentar